O3620/2016 pentru aprobarea procedurii de inregistrare a activitatii de distributie si comercializare angro de bauturi alcoolice si/sau tutun prelucrat

posted in: fiscalitate | 0

 

In Monitorul Oficial al Romaniei a fost publicat  Ordinul nr. 3620/2016 privind modificarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1.850/2016 pentru aprobarea Procedurii de înregistrare a activităţii de distribuţie şi comercializare angro de băuturi alcoolice şi/sau tutun prelucrat, precum şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare.
Acesta prevede urmatoarele:
Art. I. –
Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1.850/2016 pentru aprobarea Procedurii de înregistrare a activităţii de distribuţie şi comercializare angro de băuturi alcoolice şi/sau tutun prelucrat, precum şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 471 din 24 iunie 2016, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:
La articolul 7, alineatul (1) va avea următorul cuprins:

alcool_north_f3a060e31f
Art. 7. –
(1) Operatorii economici care deţin atestate valabile, emise anterior prezentului ordin, pot, până la 15 februarie 2017 inclusiv, să depună la autoritatea competentă o nouă cerere de înregistrare şi documentele aferente, potrivit prezentului ordin.”
Art. II. –
Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
Astfel operatorii economici care dețin atestate valabile pentru distribuție și comercializare în sistem angro/en detail de produse energetice și atestate pentru distribuție și comercializare angro de băuturi și/sau tutun prelucrat pot, până la 15 februarie 2017 inclusiv, să depună la autoritatea competentă o nouă cerere de înregistrare și documentele aferente. La data sus menționată atestatele emise anterior își pierd valabilitatea, iar desfășurarea activităților respective fără atestat poate constitui, după caz, infracțiune sau contravenție.
sursa: contzilla.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.